U wilt dat alles goed geregeld is!

Bij de aankoop van uw woning of grond om daar een woning op te laten bouwen, wilt u dat alles goed geregeld is. Uiteraard wilt u achteraf niet voor verrassingen komen te staan. In een koopovereenkomst kunnen wij belangrijke zaken, zoals een voorbehoud van financiering, bodemverontreiniging en/of een recht van overpad op de juiste wijze vastleggen. Veel aankopen worden gefinancierd door middel van een hypothecaire geldlening van de bank. Een andere mogelijkheid van financiering is geld lenen van een particulier, bijvoorbeeld van uw ouders. Wij kunnen u daarbij adviseren en de betreffende overeenkomsten opstellen.

Nieuws

Auditoren oefenen gesprekstechnieken tijdens evaluatiebijeenkomst

Een medewerker is langdurig ziek, wat is het kantoorbeleid en wordt dat wel goed uitgevoerd? Dat was een van de casussen die (toekomstig) auditoren dinsdag 21 januari oefenden. In Amersfoort was de halfjaarlijkse evaluatiebijeenkomst van auditoren. Hét moment om ervaringen met elkaar uit te wisselen en up-to-date te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Read more

‘Lichting 2019’ richt vizier op morgen

Hoe ziet de nieuwe strategie voor de komende vijf jaar eruit? Wat zijn de ervaringen met de benoemingsprocedure? En wat vraagt de klant van morgen van u? Deze vragen stonden centraal tijdens de bijeenkomst voor nieuwe (toegevoegd) notarissen, de zogenoemde ‘lichting 2019’, op woensdag 22 januari op het kantoor van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) in Den Haag.

Read more

Volgende stap in wetsvoorstel mediation

Minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming komt dit jaar met een wetsvoorstel om de kwaliteit van mediation te waarborgen. Het voorstel moet ook zorgen voor een betere aansluiting tussen de gerechtelijke en buitengerechtelijke geschiloplossing. Dit heeft hij de Tweede Kamer laten weten.

Read more