Ondernemerszaken

Uiteraard kunt u voor de oprichting van uw B.V. bij ons terecht, waarbij wij tevens de inschrijving bij het handelsregister (Kamer van Koophandel) verzorgen. Voorts kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de herstructurering van uw onderneming, overdracht van aandelen of het wijzigingen van uw statuten. Maar ook als uw onderneming in een andere vorm wordt gedreven, bijvoorbeeld als vennootschap of maatschap, zijn wij u graag van dienst, zoals bij het opstellen van het betreffende samenwerkingscontract. Wie voert het dagelijks bestuur van uw onderneming als u dat zelf – blijvend of tijdelijk – niet meer kunt? Wij adviseren u graag over een “levenstestament” voor ondernemers.

Nieuws

Auditoren oefenen gesprekstechnieken tijdens evaluatiebijeenkomst

Een medewerker is langdurig ziek, wat is het kantoorbeleid en wordt dat wel goed uitgevoerd? Dat was een van de casussen die (toekomstig) auditoren dinsdag 21 januari oefenden. In Amersfoort was de halfjaarlijkse evaluatiebijeenkomst van auditoren. Hét moment om ervaringen met elkaar uit te wisselen en up-to-date te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Read more

‘Lichting 2019’ richt vizier op morgen

Hoe ziet de nieuwe strategie voor de komende vijf jaar eruit? Wat zijn de ervaringen met de benoemingsprocedure? En wat vraagt de klant van morgen van u? Deze vragen stonden centraal tijdens de bijeenkomst voor nieuwe (toegevoegd) notarissen, de zogenoemde ‘lichting 2019’, op woensdag 22 januari op het kantoor van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) in Den Haag.

Read more

Volgende stap in wetsvoorstel mediation

Minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming komt dit jaar met een wetsvoorstel om de kwaliteit van mediation te waarborgen. Het voorstel moet ook zorgen voor een betere aansluiting tussen de gerechtelijke en buitengerechtelijke geschiloplossing. Dit heeft hij de Tweede Kamer laten weten.

Read more